RC-sidan Droopracing lanserar ett komplett paket för den som vill börja med FPV-racing.
Eachine är en 250mm quad (man mäter storlek på Quadar diagonalt mellan en främre och bakre motor)

Allt ovan ingår i paketet så man kan komma igång direkt.
Hittas här!

Garmins sportklocka och smartklocka vill vi säga Fenix 3 är ett riktigt mästerverk. Jag har länge sökt efter en klocka som dels är mer som en smartwatch men ändå med GPS inbyggd.
Att köpa en smartwatch idag typ Apples iWatch där man måste ha med sin telefon på löprundan i ösregnet känns inte så lockande. Tanken med iWatch är nog dock andra anvädningsområden. Fenix 3 har nu körts några veckor efter att trotjänaren Garmin 310 XT såldes. Tanken var att få en klocka som kunde både vara ett atkivitetsarmband, snygg klocka med lite extra smarta funktioner samt kompanjonen på löprundan med enkel synkning till sportapparna.
Fenix 3 levererar defintivt på alla plan. Nej det är ingen smartklocka på det viset att du kan skicka meddelande med den men du kan se vem som ringar, läsa sms,whats app och messengermeddelande utan att ta upp telefonen. 
Klockan synkar via bluetooth med din telefon i mitt fall iPhone 6 men den har även otroligt nog Wifi inbyggt så du kan synka information mot Garmin Connect direkt via ett trådlöst nätverk om man så vill.
Som standardfunktion synkar den även väder och kalender så man kan se dagens möten direkt på klockan.


Som sportklocka kan den användas för alla möjliga sporter och alla inställningar man kan tänkas önska sig finns inom dessa. Har man behov av ännu mer informatiokn kan man ladda ner extra datafält som enkelt läggs in i layouten för sportaktiviteten. Allt tas ner gratis idag via Garmin IQ och so exempel för löpning finns där datafält som kan räkna ut vad din tid på 5 km eller 10 km rundan kommer att landa på baserat på att den samlar information löpande under rundan.

Som ren klocka är den också kul - det går att ladda ner olika urverk på Garmin IQ sk watch faces.

Skärmen otroligt bra återgivning! En viktig detalj vid val av klocka var att batteritiden skulle vara längre än 18 timmar. Med Fenix 3 lär man klara sig en vecka även när man använder GPS-funktionen vid aktiviteter någon gång under veckan och trots att den meddelar vid alla samta osv. Imponerande!
Skärmen är också något som är riktigt bra, det är dels en färgskärm men det fina med den är att motsatt till en mobilskärm som är oläsbar i dagsljus blir denna skärmen bara bättre desto mer solen skiner på den. Självklart har den även bakgrundsbelysning när man behöver se i mörkret samt möjlighet att ansluta ett pulsband till den - medföljer i vissa paket.

Ja det är en imponerande klocka! Se vår video nedan för lite mer överskådlig information!

Garmin Connect hittar du t ex på CDON.com 

 

Alltid velat köra enhjuling men har ej konditionen eller balansen? Kanske varit sugen på en Segway men har inte ekonomin?
Nu har du chansen att köpa en Airwheel istället. Du tar dig upp till 23 km på en laddning med en hastighet av 18 km/h och den klarar en maxvikt av 120 kg i enklaste modellen.
Luta dig fram och den kör fram - luta dig bak och du bromsar. Som att lära sig cykla - när du kan tar du den enkelt till skola/jobb eller din pendlingsplats.

För 5995 kr (just nu tom 9 juni 2015 ytterliggare 20% extra rabatt) glider du fram i trafiken!

BeardSki är det ultimata skägget som värmer när det kallt och enkelt tas av när man blir för varm.
På med skägget som du enkelt knäpper på med kardborreband - sen är du coolast i backen. Kombineras lämpligen med skidglasögon och en mössa/hjälm.

Det finns många olika färger på skägget och alla är gjorda i vattentät fleece och tvättbara.
Du hittar dem här!

Bumeranger som verkligen kommer tillbaka när man kastar dem är det bara "Kalle Anka" eller finns de på riktigt?
Japp de finns och säljs bland annat på Prylfabriken. Klassiska sk native som är har den formen man tänker på för bumeranger men även 3-vingade hittar du där. Länk här.

Se nedan hur bra de kommer tillbaka.
 


Med en waveboard från Prylfabriken surfar du fram på gatorna. En waveboard är en tvåhjulig skateboard som rör sig framåt genom att man svänger med ben och höfter.
Man behöver alltså inte sparka fart utan kan surfa på vägarna precis som en surfbräda till havs.
Du hittar dem på www.prylfabriken.se

Go to top