Här är Pryfabrikens till utseendet mest nördiga produkt men samtidigt också en av de coolaste.
Vem har sagt att platta paket är tråkiga? Detta paket kommer ihopvikt i en pappskiva som du själv får väckla ut och vika ihop.

Google gav bort denna typ av VR Glasögon på sin IO konferens och samtidigt hade de skapat en del appar mm till detta tänk.
Istället för att du ska försöka klippa ihop egna glasögon hemma och slippa leta efter bra linser som behövs samt magneter som styr appen kan du köpa detta DIY-kit direkt hos oss!

Google tog fram appen för Android men har du iPhone finns det andra härliga gratis VR-appar som du kan använda se nedan för lite tips.
Har du en Nexus telefon fungerar de medföljande magneterna som knapp för att styra appen när du har telefonen i lådan.
Du behöver alltså komplettera dessa glasögon med en lämplig telefon. Vi har testat med både Nexus 5 och iPhone 5 som funkar kanon.
Vi förstärkte glasögonen vi testade med extra kardborre då det kan saknas men det går även bra med den medföljande gummibandet också och lite tejp.
Bäst av allt är att de är lätta att laga om olyckan skulle vara framme :-)

Nog om detta - med glasögonen på huvudet kommer du uppleva en helt ny värld. Ja det är så galet så vi garanterar att du lär bli yr eller må illa efter för lång användning.
Vrid på huvudet och titta runt i den digitala omgivningen. Google har anpassat både Google Earth, Youtube mm för denna funktion - allt färdigt i deras Cardboard app.

Läs mer om Google Cardboard på deras sida här. Där ser du också hur du ska vika ihop dessa glasögon då vår kartong kommer utan instruktioner - allt för den pysslige nörden alltså! :-)


Se Prylfabrikens nördfilm här.
 

Du hittar dessa Google Cardboard glasögon på Prylfabriken.

Go to top