Utnömnd till årets julklapp 2015 är inte så konstigt. Efter månader av användande kan vi bara konstatera att detta är en riktigt bra pryl.
Vi har testkört Miele Scout RX1. Varför Miele just? Jo, Miele är experter på dammsugare sedan länge så varför inte prova det bästa när man vill få det rent.
Och ja den dammsugar faktiskt upp damm riktigt bra.

Se vår film hur den hanterar hinder.Ni hittar den bland annat här!Har du också problem med en disktrasa Wettex stuk som ligger sunkigt blöt i diskhon och inte torkar eller försöker hängas både här och där på en böjd kran?
Nu är slutet på problemet här. Med Magissos magnetiska distktrasehållare får du en flexibel hängar för diskstrasan. Använder du istället disksvamp finns det även en version för det.

Skruva i diskhon tänker du? Nej det är här den magnetiska delen i namnet kommer in. Fäst medföljande magnet på baksidan av diskhon och hållaren hålls fast direkt!

Riktigt smart och nyttigt tillbehör.

Du hittar Magisso magnetisk distrasehållare hos Coolstuff, här.

 
Vipukirves betyder tydligen hävstångsyxa - "Leveraxe", och det är enligt Coolstuff bara löjligt att ingen har uppfunnit den tidigare. Denna yxa ska tydligen vara helt genial.
Tack vare sin design och fysikens lagar vrider sig yxan en aning när den slår ner i träet, vilket gör att den automatiskt formar vedträn redan vid de första yxhuggen.
Fördelarna är många: du kan använda vilket underlag som helst eftersom den aldrig går helt igenom, bladet fastnar inte, du behöver inte hugga lika hårt och tack var det långa skaftet är risken minimal att du skadar dig själv.
Med lite övning kommer du kunna hugga upp en hel stubbe på under minuten.

Vipukirves är tillverkad i Finland av kvalitativt stål och finskt björkträ. Inte ett enda yxhuvud har gått sönder under de tio år den har funnits. Slå till och njut, helt enkelt. För så är det ju: hemhuggen ved värmer bäst.
Finsk sisu helt enkelt - perkelää säger vi på Prylmannen!


Du hittar den innovativa yxan här!

Nu blir det ännu lättare med de fantastiska måltiderna med små barn.
Nu kan barnet leka maten in i munnen. Det finns säkert lika många pedagogiska nackdelar med dessa bestick som fördelar :-) men kul är de.
Dessa så kallade Constructive eating bestick hittar du här för 199 kr!WheeMe låter för bra för att vara sann. En massagerobot i form av en "leksaksbil" som vandrar runt (rullar) på din kropp så du får behaglig massage?
Jo det ska fungera. Det tuffa är att denna lilla massagerobot har sensorer inbyggda i sig så den inte trillar av ryggen när den åker runt.
WheeMe kör inte den tunga hårda massagen men kliar, masserar och kittlar din rygg med gummihjul och/eller "fingrar" som sveper över ryggen.

Blir man inte nöjd kan man ju alltid ge den till ett barn som får en bil som inte trillar ner när den kör rundor i hastigheten 4 cm/sekund.
Blå, röd, lila eller rosa kan WheeMe fås som.

För 649 kr ersätter du lätt ett par masserande händer - se mer här.

Mighty Wallet är den smarta plånboken som växer med innehållet. Oftast kanske plånboken känns tjock fast innehållet är väldigt skralt - med Mighty Wallet får du en lättare och tunnare plånbok.
Men det är inte storleken som har betydelse i detta fall enbart utan även det yttre som i många fall. Mighty wallet görs nämligen av ett material som heter Tyvek och är extremt slitstarkt och dessutom smidigt att trycka på.

Prylfabrikens Mighty Wallet kommer i diverse coola designer som ger känslan av att det är något helt annat än en tunn plånbok av "plastpapper".  Tyvek är dessutom vattentätt och trycket slits snyggt med tiden.
Har du någon gång fått ett kuvert som varit omöjligt att riva sönder - japp då var det förmodligen gjort i Tyvek.
Mighty Wallet har två fack för sedlar och naturligtvis speciella fack för kreditkorten.

På Prylfabriken.se hittar du Mighty Wallet.

Riktigt kul med grönsaker för barnen blir det med denna VeggieTwister. Sätt på en grönsak och den blir till spagetti eller spiraler.

Härliga sallader får helt ny mening och slipper den traditionella formen.
Du hittar Veggie Twister för 299 kr här !

Go to top