Har man inte provat en riktig Quadcopter så är det dags nu. Kinesiska DJI är världsledande på dessa quadcopters och har med sin Phantom-serie satt standarden.
Nyligen lanserade en helt ny modell som ser helt annorlunda ut Inspire 1.
Dessa Quadcopters har inbyggda GPSer så de kan hitta hem om man skulle flyga för långt. Beroende på modell (Phantom 2 Vision + på bilden) kan man se på sin telefon eller skärm när man flyger och fotografera samt filma detta.
Det är just här storheten kommer in med dessa enheter. Vill man bara flyga kan man köpa en Phantom 1 utan kamera men för många är just fotograferingen som nu möjligörs från nya vinklar det intressanta.

Det finns massor av användningsområden -  t ex kan man förutom att ta fina bilder även inspektera t ex tak,byggnader, grödor mm som kan vara svårt att komma åt annars eller som i vanliga fall tar mycket tid.

CDON har massor av Phantom modeller till bra priser och även tillbehör.
Kolla in de olika modellerna här.

Med alla bakprogram som erbjuds på TV kanske det kliar i fingrarna på dig att börja mjöla ner köket.
Innan du börjar röra ihop diverse smeter kan det vara klokt att införskaffa denna smarta smetfördelare.

I med smeten - upp med formarna och sen kan du köra igång. Ingen risk att kakformarna missas och kladdas ner. Tryck på handtaget och släpp när lagom mängd smet har fyllt formen.

199 kr är denna klart värd och du kan dessutom diska den i maskin vilket ger ännu smidigare bakning.
Du hittar den här.

 

Prylmannen är din guide bland alla fantastiska prylar som du förmodligen inte hade en tanke att du behövde men som är lika viktigt som vatten för att överleva.

Prylmannen.se har funnits på nätet sedan 2007 och då rapporterade vi bland annat om kommande Nokia Communicator, PS3 som var på väg samt SonyEricsson W880i.
Det har hänt en hel del på prylfronten sedan dess därför har Prylmannen nu valt att rensa ut allt gammalt och börja om på ny kule med fräsch design som funkar oavsett enhet du besöker denna sida från.

Glädjen till prylar är dock fortfarande detsamma och vi hoppas fylla på katerogierna löpande med trevligt innehåll.

Trevlig läsning!

Jörgen aka Prylmannen

Go to top